Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Пересічний, М. І.
Технологія борошняних булочних виробів із використанням стевії
[Текст] / М. І. Пересічний, А. Б. Собко
// Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2002. – (Зб.наук.праць). – С.8-11.
ББК Л99, Р44
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Б/борошняні страви
Каталог статей/С/стевія
Праці викладачів ДТЕУ/ КНТЕУ/П/Пересічний М.І.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'