Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
З.392
Ш14
Шавра, В. М.
Основы холодильной техникии технологии пищевых отраслей промышленности
[Текст] : Учеб.пособие / В. М. Шавра. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 126с. – 50.40.
ISBN 5-94343-018-0
ББК З.392+Л813.7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Х/холодильна технологія харчових продуктів
Каталог книг/Т/теплові процеси
Каталог книг/Х/холодильна техніка
Каталог книг/О/охолодження
Каталог книг/О/основні процеси і апарати харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'