Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6п8.6
К88
Кудряшева, А. А.
Микробиологические основы сохранения плодов и овощей
[Текст] / А. А. Кудряшева. – М. : Агропромиздат, 1986. – 190с. : илл. – 1.10.
ББК 6п8.6
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/П/переробка плодів та овочів
Каталог книг/М/мікроорганізми
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/Д/дослідження плодоовочевих товарів
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/Д/дослідження продовольчих товарів
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'