Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80
Л94
Люк, Э.
Консерванты в пищевой промышленности
[Текст] = Chemische lebensmittelkonservierung : Свойства и применение / Э. Люк, М. Ягер ; Пер.с нем. – 3-е изд. – СПб. : ГИОРД, 2000. – 256с. – 160.00.
ISBN 5-901065-32-8
ББК Л80-1+Л80-9+Л96
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/К/консерванти
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 23
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'