Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л80-9
Д67
Донченко, Л. В.
Безопасность пищевой продукции
[Текст] : Учебник для вузов / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. – М. : Пищепромиздат, 2001. – 528с. – 88.29;150.36.
ISBN 5-89703-028-6
ББК Л80-9я73+Л80-1я73+Р126+Р123
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
15
13
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/П/продовольча безпека
Каталог книг/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/Р/радіаційна гігієна
Каталог книг/Т/товарознавство харчових виробництв
Каталог книг/Г/гігієна
Статистика використання: Видач: 73
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'