Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С23
Сборник рецептур национальных блюд и кулинарных изделий
[Текст] : Сборник технических нормативов. Ч.5 / Под общ.ред.В.Т.Лапшиной. – М. : Хлебпродинформ, 2001. – 800с. – 269.09;242.00.
ISBN 5-93109-037-1
ББК Л99+Л997
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
11
11
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/У/українські страви
Каталог книг/Р/рецептури кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/К/кухня азіатська
Каталог книг/Н/національна кухня
Каталог книг/Н/національні страви
Каталог книг/Є/єврейська кухня
Каталог книг/У/українська кухня
Каталог книг/К/кухня народів світу
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'