Електронний каталог

Л99
С23          Сборник нормативных и технических документов,регламентирующих производство кулинарной продукции [Текст]. Ч.4 / Под общ.ред.Ю.Н.Болдырева. – М. : Хлебпродинформ, 2001. – 616с. – 207.54;242.00.


ISBN 5-93109-027-4ББК Л99+Л80-1+У424.0-64+У424.0-412.2+У052.242+У9(4Рос)424.0-64+У052.9(4Рос)242+У9(4Рос)424.0-823.2

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 11 10
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 9





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'