Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л96
К28
Касьянов, Г. И.
Технология продуктов питания для детского питания
[Текст] : Учеб.пособие / Г. И. Касьянов, В. А. Ломачинский, А. Н. Самсонова. – Ростов на/Д : МарТ, 2001. – 256с. – 13.50.
ISBN 5-241-00065-8
ББК Л967я73+Л97я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
15
15
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Л/лікувальне харчування
Каталог книг/Д/дієтичне харчування
Каталог книг/Д/дієтичні блюда
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/Д/дієтологія
Каталог книг/Д/дієтичні продукти
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/О/оздоровче харчування
Каталог книг/С/спеціальна кулінарія
Каталог книг/В/виробництво консервів для дитячого харчування
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'