Електронний каталог

У9(4Укр)305/307
Е45          Економіка харчових виробництв [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів з фаху 7.091711 "Технологія харчування" спеціалізації "Технологія громадського харчування,ресторанна справа та сервіс" для студентів денної та заочної форм / Уклад.:Т.І.Ткаченко,С.П.Гаврилюк. – К. : КНТЕУ, 2001. – 197с. – 10.05.


ББК У9(4Укр)306.7я73+У306.7я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 41 39
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 135





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'