Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86
Р24
Расчет рецептур кондитерских изделий (издание 1.6)
[Текст]. – М. : ПищеПромИнформ, 2001. – 23с. – 51.84.
ББК Л86
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецептури страв для харчування школярів
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Р/розробка рецептур
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'