Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С23
Сборник рецептур для кондитера
[Текст] / Авт.-сост. В.Прохоров. – Ростов на/Д : Феникс, 2001. – 320с. – (Учебный курс). – 19.68.
ISBN 5-222-01670-6
ББК Л992.2я7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Г/гігієна харчування
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/М/мучні, круп`яні та інші страви
Каталог книг/Б/борошномельне і круп`яне виробництво
Каталог книг/Г/гігієна
Каталог книг/Х/хлібопечення
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'