Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С64
Сопина, Л. Н.
Пособие для повара
[Текст] : Учеб.пособие для учащихся проф.учеб.заведений / Л. Н. Сопина. – 3-е изд.,стереотип. – М. : Академия, 2002. – 239с. – 20.40.
ISBN 5-7695-0520-6
ББК Л99я7+Л992я7
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
3
3
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/К/корисні поради
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'