Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
74547
Харчова і переробна промисловість
[Текст]. №9. – К. : Библиотека КГТЭУ, 2002. – журнал. – 185,04.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бовкун, А.
Високоякісні плавлені сири [Текст] / А. Бовкун // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.22-23.
Дідик, І.
Природні антиоксиданти [Текст] / І. Дідик // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.20-21.
Одарченко, А.
Харчові пасти з гарбузів і моркви [Текст] / А. Одарченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.19-20.
Потемська, О. та ін.
Заквашувальна культура для ряжанки [Текст] / О. та ін. Потемська // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.25-27.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'