Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л83
А72
Антонюк, І. Ю.
Технологія булочних виробів із використанням мікронізованого зерна
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Антонюк І. Ю. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2002. – 20с.
УДК 664.6
ББК Л83+Л80ц+Р126
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчовi виробництва
Каталог книг/Х/хлібопекарське виробництво (хлібопечення)
Каталог книг/Б/булочні вироби
Каталог книг/Р/радіаційна гігієна
Каталог книг/С/стандартизація харчових продуктів
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'