Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Николаев, Н. С.
Изменение влажности мясного сырья в процессе обработки
[Текст] / Н. С. Николаев
// Мясная промышленность. – 1995, 1995. – №5. – С.26-27.
ББК Л80-1
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/М/мясо. м'ясо
Каталог статей/Т/товарознавство м'ясних продуктів
Каталог статей/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Каталог статей/Д/дослідження м'ясних продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'