Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Дробот, В. І.
Хімічний склад і хлібопекарськи властивості обойного борошна із зерна тритікале
[Текст] / В. І. Дробот, Т. О. Федорова
// Хранение и переработка зерна. – 2001. – №10. – С.42-43.
ББК Л82
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Р/растениеводство. рослинництво
Каталог статей/М/мука. борошно
Каталог статей/П/пшеница. пшениця
Каталог статей/Х/хлібопекарне виробництво
Каталог статей/С/сельское хозяйство Украины. сільське господарство України
Каталог статей/Р/рожь. жито
Каталог статей/Т/тритикале
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'