Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
613.2
А39
Аккерман, А. И.
Санитарный минимум для работников общественного питания
[Текст] / А. И. Аккерман. – М. : Экономика, 1971. – 52с. – 0.09.
ББК 613.2
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/Г/гігієна праці
Каталог книг/Г/гігієна
Каталог книг/Х/харчування раціональне
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'