Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Руденко, В. Н.
Аминокарбонильная реакция в щелочних растворах: влияние концентрации D-глюкозы на образование красящих веществ
[Текст] / В. Н. Руденко
// Сахарная промышленность. – 1996, 1996. – №2. – С.14-16.
ББК Л80-1
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Д/дослідження харчових продуктів
Каталог статей/Т/теоретичні основи харчових виробництв
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'