Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
Ф17
Файвишевский, М. Л.
Переработка пищевой кости
[Текст] / М. Л. Файвишевский. – М. : Агропромиздат, 1986. – 176с. – 0.65.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/П/переробка
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'