Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
Т41
Тимощук, И. И.
Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия
[Текст] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. – К. : Урожай, 1986. – 160с. : илл. – 1.20.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/К/ковбаси
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'