Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
П12
Павловский, П. Е.
Биохимия мяса
[Текст] / П. Е. Павловский, В. В. Пальмин ; Под ред. А.М.Кузина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 344с. – 0.83.
УДК 6П8.74
ББК Л92+Л92-9+Е072
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
12
12
Теми документа
Каталог книг/Б/біохімія
Каталог книг/В/виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
мясо и мясопродукты
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Статистика використання: Видач: 31
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'