Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
Р31
Рейн, Л. М.
Технология субпродуктов,эндокринно-ферментного и специального сырья
[Текст] / Л. М. Рейн, Е. В. Грицай. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1982. – 184с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.30.
УДК 6П8.74
ББК Л92+Л92-9+Е072
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Б/біохімія
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/С/субпродукти
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/В/виробничий контроль
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'