Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
К21
Кармас, Э.
Технология колбасных изделий
[Текст] / Э. Кармас ; Пер с англ. Ф.Н.Евтеевой ,под ред.В.М.Горбатова. – М. : Легкая и пищ.пром-сть, 1981. – 256с. – 1.60.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/ковбаси
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 6
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'