Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
К21
Кармас, Э.
Технология свежего мяса
[Текст] / Э. Кармас ; Пер с англ. Ф.Н.Евтеевой ,под ред.В.М.Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 335с. – 1.80.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/П/переробка м'яса та м'ясопродуктів
Каталог книг/М/м'ясна промисловість
Каталог книг/Т/технологія зберігання
Каталог книг/Т/технологія м`ясних продуктів
Каталог книг/М/м'ясне виробництво
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'