Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
Г96
Гуслянников, В. В.
Технология мяса птицы и яйцепродуктов
[Текст] / В. В. Гуслянников, М. А. Подлегаев. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 288с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.95.
ББК Л80-9+Л93-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство продовольчих товарів
Каталог книг/О/обладнання електронне
Каталог книг/Т/товарознавство
Каталог книг/Я/яйця
Каталог книг/П/птахівництво
Каталог книг/М/м'ясо птиці
Каталог книг/Т/товарознавство птахопродуктів
Статистика використання: Видач: 10
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'