Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
Б79
Большаков, А. С.
Технология мяса и мясопродуктов
[Текст] / А. С. Большаков, Л. М. Рейн, Н. П. Янушкин. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 399с. – 0.92.
ББК Л92
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/М/м'ясні консерви
Каталог книг/К/ковбаси
мясо и мясопродукты
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Каталог книг/З/забій худоби
Статистика використання: Видач: 7
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'