Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.74
А46
Александрова, Т. И.
Новые и улучшенного качества мясопродукты
[Текст] / Т. И. Александрова, Л. Г. Синицына. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 142с. : илл. – (Качество,ассортимент). – 0.36.
ББК 6П8.74
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/К/ковбаси
мясо и мясопродукты
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/М/м'ясні напівфабрикати
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Каталог книг/К/ковбасне виробництво
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'