Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
2435
Р17
Разработка режимов приготовления кулинарной продукции в тепловых аппаратах,проектируемых НИИ "Квант"
[Текст] : Отчет / Под рук.Н.В.Протченко. – К., 1991. – 54с. : Прилож. – (КТЭИ).
УДК 641.5.06.004.54
ББК Л81+Л813+Л99-5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/технічна документація
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'