Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
2107
Р17
Разработать технологию использования парного мяса при производстве колбасных изделий и копченостей
[Текст] : Отчет / Под рук.В.Е.Мицык. – К., 1986. – 74с. : Прилож. – (КТЭИ).
УДК 637.5.02(047)
ББК Л92
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/В/виробництво
Каталог книг/К/ковбасні вироби
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'