Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
2068
В92
Выбор способов и режимов тепловой обработки мясной кулинарной продукции в жарочных аппаратах
[Текст] : Отчет / Под рук.А.В.Юлин. – К., 1987. – 139с. – (КТЭИ).
УДК 641.77+637.52
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/П/процес смаження
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'