Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Р18
Райский, И. Д.
Основы автоматики и автоматизации в предприятиях общественного питания
[Текст] : Учеб.пособие. Ч.3 / И. Д. Райский. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1972. – 214с. – 0.67.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
4
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/А/автоматика і телемеханіка
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'