Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Ш67
Школьникова, С. С.
Микробиологические исследования кулинарных и копченых рыбных продуктов
[Текст] / С. С. Школьникова. – М. : Пищевая промышленость, 1972. – 84с. – 0.29.
УДК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
0
Теми документа
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/Д/дослідження риби та рибних продуктів
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Д/дослідження продовольчих товарів
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'