Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.72
А35
Азов, Г. М.
Практическое руководство к расчету рецептов мороженого
[Текст] / Г. М. Азов. – М. : Пищевая промышленность, 1967. – 173с. – 0.36.
ББК 6П8.72
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/В/виробництво морозива
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'