Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Х68
Ховикова, Ж. А.
Технология приготовления пищи.Кондитерские изделия
[Текст] / Ж. А. Ховикова, А. И. Вересюк. – Одесса : Полиграфкнига, 1980. – 12с. : илл. – 0.40.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/К/кондитерська промисловість
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/Я/якість продовольчих товарів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'