Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.6
Т38
Технология консервированных плодов,овощей,мяса и рыбы
[Текст] / А. Ф. Фан-Юнг, Б. Л. Флауменбаум, А. К. Изотов, С. М. Ястребов. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 336с. – 1.10.
ББК 6П8.6+6П8.4
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/П/плодоовочева продукція
Каталог книг/З/зберігання харчових продуктів
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/П/переробка плодів та овочів
Каталог книг/Р/риба і рибні продукти
Каталог книг/К/консервне виробництво
Каталог книг/З/зберігання
Каталог книг/П/плоди
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/Р/рибні товари
Каталог книг/Р/рибні вироби
Каталог книг/Р/рибна промисловість
Каталог книг/К/консерви
Каталог книг/Т/технологія рибних продуктів
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/П/плодівництво
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'