Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
У41
Указания по лабораторному контролю за качеством пищи на предприятиях общественного питания
[Текст]. – К. : УНИИТОП, 1971. – 84с. – 0.35.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'