Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Т66
Требования к качеству полуфабрикатов,готовых блюд и кулинарных изделий
[Текст] / К. М. Беляков, Н. В. Быстрова, А. Т. Морозов, Ф. С. Митюрин. – М. : Экономика, 1969. – 87с. – 0.22.
ББК 6П8,9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/Р/раціональне харчування
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Х/харчування раціональне
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'