Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.6
П26
Переработка и храненение плодов и овощей
[Текст] : Сборник технологических инстркуций,рецептур и производственных нормативов. – 3-е изд.,перераб.и доп. – К. : Государственное изд-во технической литературы УССР, 1962. – 292с. – 0.69.
ISBN 6П8.6
ББК 6П8.6
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/П/плодоовочева продукція
Каталог книг/З/зберігання харчових продуктів
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/П/переробка плодів та овочів
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/П/плоди
Каталог книг/П/плодівництво
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'