Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
П78
Проблемы совершенствования технологии производства продукции общественного питания
[Текст] : Сборник научных трудов / Ред.Плешанова М.И. – М. : ВНИИЭТсистем, 1976. – 94с. – 0.39.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'