Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Р46
Рецептура кулинарной продукции для предприятий общественного питания
[Текст] / Под ред.В.К.Юдаевой. – К. : Техника, 1966. – 414с. – 1.02.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
1
1
Теми документа
Каталог книг/Р/рецептура кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецептура
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'