Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
О-75
Основы стандартизации и контроль качества продукции общественного питания
[Текст] / Л. А. Бутенко, Л. В. Бабиченко, А. И. Здобнов, Е. Н. Сорочинская. – К. : Выща школа, 1986. – 253с. – 0.65.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
1
1
Читальний зал
4
4
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/С/стандартизацiя
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'