Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
О-75
Основы технологии пищевых производств
[Текст] / В. В. Артамонова, Е. Н. Белова, Е. А. Варешина, В. В. Васильева ; Под ред.Е.С.Дрбоглава. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 384с. – 0.85.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
7
7
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'