Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.6
М25
Марх, А. Т.
Биохимия консервирования плодов и овощей
[Текст] / А. Т. Марх. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 371с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.34.
УДК 6П8.6
ББК Л96+Л96-9+Е072
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/К/консервування
Каталог книг/Б/біохімія
Каталог книг/З/зберігання плодів і овочів
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/У/умови зберігання плодів і овочів
Каталог книг/Ф/фрукти
Каталог книг/О/овочі
Каталог книг/П/плоди
Каталог книг/Т/технологія зберігання
Каталог книг/О/овочеві культури
Каталог книг/О/овочівництво
Каталог книг/П/плодівництво
Каталог книг/О/овочівництво і садівництво
Статистика використання: Видач: 14
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'