Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9(07)
М54
Методические указания по лабораторному контролю качества пищи
[Текст] : Органолептический анализ. Ч.2 / Мин-во торговли Украины. – К. : УкрНИИТОП, 1982. – 168с. – 3.00.
ББК 6П8.9(07)
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
8
8
Теми документа
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/К/контроль
Каталог книг/К/контроль якості
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Каталог книг/Х/хімічний аналіз
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'