Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
Л12
Лабораторные работы по технологии производства продукции общественного питания
[Текст] : Учеб.пособие / Под ред.:Л.М.Алешина,Г.Н.Ловачева. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1981. – 272с. – 0.85.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
БИБЛИОТЕКА
1
1
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/К/кулінарна обробка продуктів
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Т/теплова обробка
Каталог книг/А/аналіз якості
Каталог книг/В/виробництво продуктів харчування
Каталог книг/П/продукція громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'