Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
К56
Ковалев, Н. И.
Технология приготовления пищи
[Текст] : Учебн.пособие / Н. И. Ковалев, Л. К. Сальникова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 304с. – 0.90.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'