Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.5
Ф43
Фертман, Г. И.
Биохимические и технологические основы бродильных производств
[Текст] : Учебник для техникумов / Г. И. Фертман, М. И. Шойхет. – М. : Пищевая промышленность, 1970. – 248с. : илл.;табл. – 0.54.
ББК 6П8.5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
2
2
Теми документа
Каталог книг/М/мікроорганізми
Каталог книг/М/мікробіологія
Каталог книг/С/сировина
Каталог книг/Т/технологічний процес
Каталог книг/В/вода
Каталог книг/Б/бродильне виробництво
Каталог книг/М/мікробіологія харчових виробництв
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'