Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.5
Ф43
Фертман, Г. И.
Технология продуктов брожения
[Текст] : Учеб.пособие для техникумов / Г. И. Фертман, М. И. Шойхет. – М. : Высшая школа, 1976. – 343с. : илл. – 0.95.
ББК 6П8.5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
6
6
Теми документа
Каталог книг/Л/лікеро-горілчане виробництво
Каталог книг/Б/бродильне виробництво
Каталог книг/С/спирт
Каталог книг/С/солод пивоварний
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'