Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
К48
Квитницкий, М. Е.
Современная технология приготовления пищи и ее влияние на здоровье и работоспособность человека
[Текст] : Учеб.пособие / М. Е. Квитницкий, Здобнов. – К. : КТЭИ, 1977. – 76с. – 0.20.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
БИБЛИОТЕКА
1
1
Науковий фонд
11
11
Теми документа
Каталог книг/Т/технологія виробництва
Каталог книг/П/підприємство
Каталог книг/Б/біохімія харчових продуктів
Каталог книг/Б/біологічна технологія
Каталог книг/Б/біотехнологія
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/П/підприємство громадського харчування
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'