Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
6П8.9
В52
Вирич, Л. Я.
Улучшение качества продукции общественного питания
[Текст] / Л. Я. Вирич, А. В. Хижняк, Л. З. Шильман. – К. : Техника, 1981. – 93с. – Библиогр. – 0.25.
ББК 6П8.9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
5
5
Теми документа
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Т/технологія кулінарних виробів
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/К/кулінарна продукція
Каталог книг/Я/якісний склад
Каталог книг/Х/харчові добавки
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Статистика використання: Видач: 4
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'